Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ryhmä täynnä: Digiosaamista ammatillisille opettajille

4.4.2019 @ 14:15 - 5.4.2019 @ 15:45

Mitä lisäarvoa digitaaliset sovellukset tuovat oppimiseen? Miten mobiililaitteilla voi tehostaa ohjauksen saatavuutta? Miten verkko-opetuksesta saa opiskelijoita innostavaa? Jos koet olevasi vasta-alkaja  näissä digiasioissa, on tämä koulutus tarkoitettu juuri sinulle. Tule mukaan 6 webinaarin sarjaan, jotka pidetään torstaisin klo 14.15-15.45 verkossa. Niissä käsitellään alla olevia teemoja ja harjoitellaan yhdessä digitaalisia sovelluksia. Saat lisäksi käyttöösi ohjeaineiston, jossa on linkkejä ja ideoita itsenäiseen opiskeluun ja joka toimii muistintukena sovellusten harjoittelussa. Omia kokeiluja jaetaan yhteisellä oppimisalustalla, ja näin pääset keskustelemaan kollegoiden kanssa myös webinaarien välillä. Lisäksi voit hakea osaamismerkkejä koulutuksen teemoista.

 

4.4. 2019 Henkilökohtaiset oppimisympäristöt ja mobiilioppiminen 

Mitä mahdollisuuksia ja haasteita digitaalisuus luo opettajalle ja opiskelijalle? Miten valitset oikeat välineet oikeaan käyttötarkoitukseen? Mitä ovat henkilökohtaiset oppimisympäristöt ja miten sinä voisit hyödyntää niitä tämän koulutuksen aikana? Voit hakea osaamismerkkiä: Henkilökohtaiset oppimisympäristöt.

25.4. 2019 Verkko-oppimisen pedagogiset mallit

Mikä tekee verkko-opetuksesta ja -oppimisesta erityistä? Millaisia toteuttamismalleja voit käyttää verkkokoulutuksissa? Miten visualisoit verkko-oppimisen prosesseja? Miten sitoutat opiskelijat työskentelyyn verkossa? Voit hakea osaamismerkkiä: Verkko-oppimisen mallit.

16.5. 2019 Digitaaliset oppimateriaalit 

Miten yhdistelet oppimateriaaliin erilaisia teksti-, kuva-, ääni- ja videoaineistoja? Miten suunnittelet opiskelijoita innostavia opetus-ja ohjevideoita tai animaatioita? Millaisilla sovelluksilla jaat aineistoja? Miten tekijänoikeudet säätelevät aineistojen tuottamista? Voit hakea osaamismerkkiä: Digitaaliset oppimateriaalit ja Mobiilivideot.

19.9. 2019 Opiskelijoiden aktivointi ja ohjaus

Miten kartoitat opiskelijoiden ennakkokäsityksiä, mielipiteitä ja kokemuksia? Millaiset sovellukset sopivat palautteen antoon? Miten opiskelijat voivat tehdä näkyväksi omaa osaamistaan digitaalisten välineiden avulla? Voit hakea osaamismerkkiä: Digiohjaus ja oppimisen arviointi.

3.10. 2019 Yhteinen tiedon tuottaminen ja jakaminen

Mitä on vertaisoppiminen? Miten mahdollistat yksilöllisen ja yhdessä oppimisen verkkoopinnoissa? Miten käytät interaktiivisia sovelluksia ja yhteisöpalveluita verkko-oppimisen tukena? Voit hakea osaamismerkkiä: Yhteisölliset työkalut.

7.11. 2019 Vuorovaikutteiset webinaarit osana verkko-opetusta

Millainen on hyvä webinaari? Milloin tarvitaan verkkotapaamisia, milloin riittää itsenäinen aineistojen opiskelu? Miten ohjaat opiskelijoita valmistautumaan webinaariin? Miten aktivoit opiskelijoita webinaarin aikana ja sen jälkeen? Voit hakea osaamismerkkiä: Vuorovaikutteiset webinaarit.

Ilmoittautuminen 25.3.2019 mennessä tämän linkin kautta. Ryhmä täynnä, ilmoittautuminen on päättynyt.

Kouluttaja: Yliopettaja Katri Aaltonen, katri.aaltonen@haaga-helia.fi, puh. 040 488 7523.

 

Tiedot

Alkaa:
4.4.2019 @ 14:15
Loppuu:
5.4.2019 @ 15:45
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

Haga-Helia