Rohkeasti yhteyttä

Parasta osaamista verkostohankkeen blogisivustolla on ilmennyt joidenkin linkkien osalta avautumishaasteita. Tämä johtuu tapahtuneesta ohjelmistopäivityksestä ja osa linkeistä ei aukea Gradian ulkopuolisille henkilöille. Olemme pyrkineet päivittämään kaikki linkit ajantasalle. Mikäli kuitenkin havaitset linkin, joka ei aukea organiaatiomme ulkopuoliselle henkilölle, niin ilmoitathan siitä meille ja teemme tarvittavat päivitykset.

Ilmoitukset sähköpostitse Pia Tolonen ja Anna-Maija Palviainen (etunimi.sukunimi@gradia.fi)

You may also like...

2 Responses

  1. Hei,Kymenlaaksossa toiminut Ruuti-sukupuolisensitiiviset ura-ja työpaikkaohjauksen mallit -hanke päättyy vuoden lopussa. Onko mahdollista levittää malleja teidän kauttanne? Meitä on ollut kolme kehittäjäoppilaitosta hankkeessa mukana: Kouvolan seudun ammattiopisto, Aikuiskoulutus Taitaja ja Kaakkois-suomen amk. Materiaali löytyy sivulta http://www.xamk.fi/ruuti

    • Pia Tolonen sanoo:

      Hei. Parasta osaamista -verkostohanke on päättynyt 31.12.2019 eikä näitä sivuja enää ylläpidetä. Terveisin Pia Tolonen, Gradia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *