Varmistamme yhteisen osaamisen asiakaslähtöisessä työelämässä oppimisen prosessissa

Päivi Kalliokoski, Parasta palvelua kehittämisohjelma

Joko tunnet tämän?

Opas: työelämässä oppimisen uudet mahdollisuudet?

Oppaaseen on koottu työelämässä oppimisen hienot, uudet mahdollisuudet, joiden avulla koulutus- ja oppisopimusta voidaan entistä joustavammin käyttää opiskelijan yksilöllisten polkujen toteuttamiseen ja työelämän tarpeet huomioiden. Opas tukee työelämässä oppimisen prosessin yhdenmukaisuutta ja sen laadukasta toteuttamista voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja sen mahdollisuuksia hyödyntäen.

Opas sekä painomateriaalit löytyvät Työelämässä oppiminen- tietopankista
https://trello.com/b/wsHJryxf/ty%C3%B6el%C3%A4m%C3%A4ss%C3%A4-oppiminen-tietopankki

Kuuntelemme, pohdimme, kehitämme yhdessä.

Uutta valmennusmateriaalia julkaistu asiakaslähtöisen työelämässä oppimisen prosessin tueksi.

Kuluneen vuoden sisällä n. 100 koulutuksen järjestäjää kartoitti työelämässä oppimiseen liittyvää osaamista- vahvuuksia sekä kehittämistarpeita. Tätä osaamista varmistamaan on valmistunut innostava valmennusmateriaali, joka sopii esim. tiimien ja toimialojen yhteisten käytäntöjen rakenteluun työelämässä oppimisen prosessiin.
Materiaali on laaja ja siitä syystä se sopii parhaiten yhteisen työskentelyn tueksi ja oppilaitoshenkilöstölle tarkoitettujen valmennusprosessien pohjaksi.

Tutustu materiaaleihin ja poimikaa ne oman oppilaitoksenne työelämässä oppimisen toimintaan.
Suoraa linkki valmennusmateriaaliin
https://trello.com/c/T4jeDA8c/184-uusi-kuuntelemme-pohdimme-kehit%C3%A4mme-yhdess%C3%A4-valmennusmateriaali-yhteisen-osaamisen-varmistamiseen

Muistathan! Strategiarahoitukseen liittyen osaamisen kartoittaminen tulee ajankohtaiseksi rahoituskauden loppupuolella eli syksyllä 2020. Osaamistesti sekä kysymyspatteristo on edelleen kaikkien saatavilla ja sopii pidettäväksi rinnalla muutenkin, kun koulutus- ja oppisopimustoimintaa edelleenkin organisoidaan ja roolitetaan.

Osaamistesti ja kaikki muut osaamiseen liittyvät materiaalit löytyvät kootusti vasta julkaistulta Parasta Palvelua teemasivulta, jonka aiheena on
Uusi, yhteinen osaaminen https://mailchi.mp/0e6b4c0a2dbe/tveid7c6hu

Teemasivujen kotipaikka on myös tuttu Työelämässä oppimisen tietopankki.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *