Kiitos!

Tämä verkostohanke on ollut huikea matka, jonka varrella on ollut ylä- ja alamäkiä ja maali on ollut ajoittain erittäinkin liikkuva. Tämän verkostohankkeen koko noin 200 asiantuntijan joukko on aikaan saanut yhteiskehittämällä ja rohkealla kokeilukulttuurilla runsaasti erittäin laadukasta ja monipuolista aineistoa, materiaalia ja menetelmiä saavuttaen hankkeelle asetetut tavoitteet vähintäänkin erinomaisesti, jopa useamman tavoitteen ylittäen asetetut tavoitteet niin määrällisesti kuin laadullisesti. Tämän hankkeen aikana tuotettuja aineistoja, materiaaleja ja menetelmiä on ilo levittää edelleen eri hankkeiden ja toimintojen kautta ottaen osaksi opetus- ja ohjaushenkilöstön arkea.

Tämän joukon kanssa on ollut ilo tehdä työtä, kehittää ja kehittyä yhdessä ja olla osana ammatillisen koulutuksen suurta uudistustyötä kohti uutta ammatillista koulutusta.

Kiitos teille kaikille!

Kiitos hanketta ohjanneille henkilöille ja tahoille sekä kaikille verkostohankkeemme toimintoihin osallistuneille!

Hyvää ja rauhallista Joulun aikaa sekä onnea uudelle vuodelle ja vuosikymmenelle!

Pia Tolonen
projektipäällikkö

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *