Parasta osaamista – ”RoadShow” Salossa 17.1.

Salossa käynnistyi neliosainen koulutuskokeilu ”Yhteisöllisyys pedagogiikan perustana”, johon osallistui 39 opettajaa tiimeittäin. Tiimien yhteisöllinen työskentely alkoi ennakkotehtävällä, jossa työyhteisöt valitsivat uutta lainsäädäntöä tukevan kehittämistehtävän sekä tekivät analyysin työyhteisöstään tiimiopettajuuden näkökulmasta. Ensimmäisessä lähitapaamisessa käsiteltiin ennakkotehtävien vastauksia ja syvennyttiin tiimiopettajuuteen. Lopuksi työryhmät saivat aikaa käynnistää omia kehittämistehtäviään, joita olivat mm. osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen yhteiset pelisäännöt sekä osaamisen osoittamisen eli näyttöjen järjestämisen yhteiset linjaukset.

Kouluttajina toimivat Tomi Raitanen Hamkista ja Susanna Löf Haaga-Heliasta.

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *