Educa 25.1 – 26.1.2019/ Osasto 6F89

Olemme mukana Educa messuilla Helsingin messukeskuksessa 25.1 – 26.1.2019.

Omalla Parasta kokonaisuuden osastolla esitellään kaikkia Parasta kokonaisuuden hankkeita ja kehittämisohjelmia: Parasta osaamista, Parasta palvelua, Parasta digitukea ja digiohjausta. Osastomme löytyy koordinaateilla 6F89.

Ammatillisen koulutuksen uudistustyön tueksi opetus- ja ohjaushenkilöstölle on tarjolla materiaaleja, toimintamalleja ja menetelmiä esimerkiksi tuotekuvaston muodossa. Materiaaleja ja aineistoa voi tutkia messuosastolla paikan päällä tai ottaa mukaan jaettavaksi ja käyttöön omalle työpaikalle!

Lisäksi messun esittelypisteestä löytyy lisätietoa artikkelijulkaisusta Innokkaasti edelläkävijänä! joka on kirjoitettu opetus- ja ohjaushenkilöstölle matkaoppaaksi uuden ammatillisen identiteetin rakentumisessa.

Tapaamisiin Educa messuilla!

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *