Ota omaksesi vähällä vaivalla paljolti Parasta!

Miten perehdytän työpaikkaohjaajan? Mitä työelämässä oppimisessa tulisi muistaa? Miten arviointi toteutuu? Miten työelämäyhteistyötä voisi edistää ja syventää? Keneltä saan tukea työssäni ja miten voin kehittää tai ylläpitää osaamistani vaikkapa digitaalisin välinein?

Ammatillisen koulutuksen opetus- ja ohjaushenkilöstölle kysymysten ratkaisuun on tarjolla monia eri työkaluja ja malleja. Niiden avulla jokaisella on mahdollisuus tehdä ja toteuttaa uudistunutta ammatillista koulutusta omassa työssään ja eri vaiheissa työuraa. Menetelmät ja työkalut tukevat myös esimiestyötä ja johtamista saavuttamaan paremmin ammatilliselle koulutukselle asetettuja tavoitteita. Menetelmiä, työkaluja sekä tukimateriaaleja on tehty yhdessä ympäri Suomea Parasta osaamista -verkostohankkeessa (2017–2019).
https://blogit.gradia.fi/parasta_osaamista/toimintamallit-ja-materiaalit/ och svenska https://blogit.gradia.fi/parasta_osaamista/pa-svenska

Vuoden 2017 aikana kartoitettiin, millaista osaamista opetus- ja ohjaushenkilöstö tarvitsee toimiakseen uudistuneessa ammatillisessa koulutuksessa. Niiden tulosten pohjalta on luotu Rohkeasti uudistamaan osaamiskokonaisuus​. Rohkeasti uudistamaan sivuston materiaalit on tehty aikavälillä 2018- 2019.
rohkeastiuudistamaan.fi/ och svenska /https://modattfornya.fi/

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *