Parasta osaamista – ”RoadShow” Turussa 14.1.

Tammikuussa käynnistyi Parasta osaamista- koulutuskokeilu/valmennus yhteisistä tutkinnon osista työelämässä, jossa tavoitteena on suunnitella ja pilotoida yhteisiä tutkinnon osia työelämässä tehtäviksi näytöiksi. Koulutuskokeiluun osallistui 14 opettajaa työpareittain (ammatillinen opettaja sekä yhteisten aineiden opettaja) viideltä eri koulutuksen järjestäjältä. Työparit valitsivat vähintään yhden yhteisten tutkinnon osien osa-alueen, jota lähtivät kehittämään. Ensimmäisellä kerralla keskusteltiin tavoista toteuttaa yhteisten tutkinnon osien osa-alueita oppilaitoksissa sekä siitä, että joissain oppilaitoksissa oli nimetty yto-hoksaajat. Tämä herätti mielenkiintoa, kuten myös erinomaiset case-esimerkit, joista vasta kahteen ehdittiin syventyä koko ryhmässä vertaisarvioinnin jälkeen. Koulutuskokeilun toinen osa on 13.2., jolloin syvennytään erityisesti case-esimerkkeihin.

Kouluttajina toimivat Susanna Löf Haaga-Heliasta ja Soili Rinne Hamkista.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *