Open day på svenska

En kvalitativ yrkesutbildning  sker i mångsidigt samarbete med arbetslivet och samarbetets betydelse kommer att öka ytterligare i och med den nya yrkesutbildningen.

Under Open day besöker lärarna arbetsplatserna och berättar om den nya yrkesutbildningen ur företagarperspektiv samt tar del av arbetslivets syn på den. Samtidigt förs diskussioner om hur samarbetet mellan arbetslivet och läroanstalterna skulle kunna utvecklas. Under dagen kartläggs också utbildningsbehoven (t.ex. personalutbildning på arbetsplatsen, läroavtal och arbetsplatshandledarutbildning).

Frågorna som ställs i samband med besöket har utarbetats av Företagarna i Finlands projekt Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria (Kompetenta lärare – företagsamma ungdomar), Utbildningsstyrelsen och nätverksprojektet Bästa kunnande.

Jag/vi önskar dig ett framgångsrikt Open day-besök!

Gå till instruktionerna: Open day instruktioner

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *