Orange is the new black!

Parasta osaamista verkostohanke osallistui Joensuussa järjestettyyn Taitaja 2019- ammattitaitokilpailuun näkyvästi. Sateenvarjoin ja aurinkolasein varustautuneet oranssiin paitaan pukeutuneet hanketoimijat valtasivat Taitajakisojen käytävät hallissa ja ulkoalueella.
Tässä tapahtumassa roolimme oli seminaarin järjestäminen ja toiminnalliset työpajat osaamisen arvioinnista, ohjaustaidoista sekä työelämäyhteistyöstä. Seminaarin pääpuhuja Perttu Pölönen valoi uskoa siihen, kuinka kaikki on mahdollista silloinkin, kun mikään ei ole varmaa. Disruption ollessa päivän sana! Meidät erottaa koneista ainakin tunteet.
Lisäksi seminaarissa esiteltiin oman työn johtamista ja uudenlaisia oppimisen tapoja. Työpajoissa oli mahdollisuus tutustua verkostohankkeessa tuotettuihin materiaaleihin. Työpaikkaohjaajan verkkokoulutus julkaistiin Taitajat 2019- tapahtuman yhteydessä. Taitaja-areena on nyt hiljentynyt, mutta väri leviää junissa ja busseissa ympäri Suomen!

Kuva: Sirkka Hokkanen

Team Riveria: Tarja Piitulainen, Suvi Räty ja Arja Aalto

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *