Kysy ja tiedä – opitaan yhdessä -webinaarisarja käynnistyi

Kysy ja tiedä – opitaan yhdessä -webinaarisarja käynnistyi 30.10.2018 teemana HOKS. Webinaariin oli ilmoittautunut 32 osallistujaa, jotka edustivat 19 koulutuksen järjestäjää.

Osallistujat esittivät heitä askarruttavia kysymyksiä, joista keskusteltiin yhdessä. Osallistujia puhuttivat mm. seuraavat kysymykset: Miten voidaan varmistua, että HOKSiin kirjatut asiat tulee huomioiduksi? Mitkä ovat eri tahojen tehtävät tässä prosessissa? Miten ja minkä asioiden yhteydessä työpaikkaohjaaja otetaan mukaan HOKS-keskusteluihin? Pitääkö HOKS-asiakirja tulostaa ja allekirjoittaa? Kysymykset herättivät monipuolista keskustelua.

Webinaarisarja jatkuu seuraavasti:

Kysy ja tiedä – opitaan yhdessä ohjauksesta 12.11.sekä Kysy ja tiedä – opitaan yhdessä erityisestä tuesta 22.11. Lue lisää: https://blogit.gradia.fi/parasta_osaamista/event/kysy-ja-tieda-opitaan-yhdessa-webinaarit-2/

Piia Kolho ja Annu Niskanen

 

 

Opitaan yhdessä HOKSista -keskustelua johdattelivat Piia Kolho ja Annu Niskanen JAMKin ammatillisesta opettajakorkeakoulusta.

 

Teksti: Maija-Liisa Siitari

Kuvituskuva: Anna-Kaisa Tiihonen

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *