Ookko mun kaa 2 -tapaamisen tunnelmia

Ystävänpäivän iltana kokoontui Tampereen seudun ammattiopisto Tredulle mukavankokoinen joukko työelämäkumppaneita, oppilaitosväkeä ja opiskelijoita pohtimaan ja vaihtamaan kokemuksia ammatillisen koulutuksen ajankohtaisista asioista. Toisen kerran järjestetyssä Ookko mun kaa -tapaamisessa pureuduttiin erityisesti ammattitaitovaatimuksiin ja arviointikriteereihin. Jyväskylän ammattikorkeakoulun Ammatillisen opettajakorkeakoulun yliopettaja Harri Keurulainen johdatti illan aiheeseen ja kolmessa alakohtaisessa ryhmässä keskustelu jatkui vilkkaana. Illan päätteeksi lavalle pöllähti kaikkien alojen asiantuntija, tohtori Pekka Tuttava (alias näyttelijä Tom Lindholm) Toijalan Näennäisyyden Instituutista tuomisinaan tiedemaailman viimeisimmät kuulumiset. Mukavaa oli tavata ja tästä jatketaan rohkeasti rokaten eteenpäin. Siitä muistuttaa tapaamisen järjestäjiltä, Pirkanmaan Parasta-perheen hankkeilta mukaan saatu rokkapurkki!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *