Efficient & Effective Project Management for EU Funded Projects

Kuva ja tekstit: Niina Helin ja Janniina Määttä

Niina Helin ja Janniina Määttä Gradian hanke- ja kv-palveluista osallistuivat maalis-huhtikuun vaihteessa erityisesti keskitettyjen EU -hankkeiden hakemiseen ja hallinnointiin liittyvään koulutukseen Palermossa. Koulutuksen tavoitteena oli syventää tietoa EU:n hankeraportoinnista, hankkeiden näkyvyyttä, viestintää ja levittämistä koskevista velvoitteista, EU:n tarkastuksista johtuvien velvoitteiden valmistelusta ja käsittelystä. Lisäksi koulutuksessa käsiteltiin EU:n rahoittamien hankkeiden seurannan ja itsearvioinnin merkitystä, arviointityökalujen määrittämistä sekä taloudellisten riskien ja niitä lieventävien toimenpiteiden toteuttamista. Koulutuksen järjestäjä oli ShipCon International.

Janniinan tavoitteet
Niinan tavoitteet
Janniinan reflektointia omien tavoitteiden toteutumisesta.
Niinan reflektointia omien tavoitteiden toteutumisesta.
Niina: plussat ja miinukset
Janniina: miten hyödynnän kurssin antia?
Todistusten aika. Yläkuvassa Janniina ja alakuvassa Niina.

Lisätietoja Gradian hanketoiminnasta: Janniina Määttä

Lisätietoja henkilöstöliikkuvuudesta: Rea Tuominen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *