Logistiikka- ja rakennusalan opettajat Italiassa 3.-8.4.2022

Video: Simo Ahtiainen

Logistics teachers Simo Ahtiainen and Tuomas Syvänen, together with construction teacher Ari Saikkonen, visited the Istituto di Istruzione Secondaria Superiore “A.Berenini” institution and companies in the Fidenza area in Italy. Gradia and the host institution are involved in the Sustain4VET KA2 project, and now they are seeking to expand cooperation to include student and staff mobility.

Logistiikan opettajat Simo Ahtiainen ja Tuomas Syvänen yhdessä rakennusalan opettajan Ari Saikkosen kanssa kävivät tutustumassa Istituto di Istruzione Secondaria Superiore “A.Berenini” -oppilaitoksessa sekä Fidenzan alueen yrityksissä Italiassa. Gradia ja isäntäoppilaitos ovat mukana Sustain4VET KA2 -hankkeessa ja nyt yhteistyötä pyritään laajentamaan myös opiskelija- ja henkilöstöliikkuvuuteen.

Lisätietoa henkilöstöliikkuvuudesta: Rea Tuominen, kv-suunnittelija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *