Työharjoittelu TEDx Jyväskylä ED -tapahtumassa

AmiNjie_2048px    Ami Njie, Av-viestinnän opiskelija, Jyväskylän aikuisopisto

Olen ollut mukana TEDx JyväskyläED -tapahtuman suunnittelussa ja markkinoinnissa valokuvaajana ja videokuvaajana. Hommiini kuului palavereihin osallistumista, ”making of” valokuvien ottamista ja promovideon tekemistä. Promovideo on katsottavissa seuraavasta linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=Y0PAObEkokg&feature=youtu.be Itse tapahtumapäivänä olin kameran takana videokuvaamassa tapahtumaa webstreamiin.

Paperi

Tässä viikkojen aikana olen oppinut aika paljon siitä mitä kaikkea kuuluu tapahtumanjärjestämiseen, pienetkin asiat on mietittävä tarkkaan jotta tapahtuma sujuisi hyvin. Sosiaalisenmarkkinoinnin maailma on myöskin auennut ja siitä on ollut hyötyä sillä se tulee monessa työssä ja projektissa vastaan.

some2

Tällaisessa talkoovoimin järjestettävässä projektissa oleminen on ollut todella mukava kokemus, sillä kaikki ovat täysin omasta kiinnostuksesta ja halustaan mukana ja se huokuu aina palaverien aikana ihmisistä. Minulle koko TEDx asia on muutenkin tullut nyt tämän projektin vuoksi ensimmäistä kertaa tutuksi. Lähden parin viikon päästä Tallinnaan työharjoitteluun yritykseen joka on ainakin ennen ollut mukana Tallinnan TEDx -tapahtumassa, joten saattaa olla että aihe tulee vieläkin tutummaksi. Odotan innolla!”

Ryhmä

Blogin kuvat: Pekka Seppänen ja Ami Njie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *