Team-Masters in Bilbao 24.-28.9.2014, Keijo Vehkakoski

Team-Mastertraining in Bilbao, Basque-Country (Keijo Vehkakoski, Jämsän ammattiopisto)

Goal of the learning journey

The goal of the Learning Journey is to connect with Global Tiimiakatemia Network with an aim to create possiblities for future shared projects amongs team coaches and teampreneurs (teachers and students) between different schools and companies. This Learning Journey is part of Tiimimestarit -team coaches training programme (session 5, Brand and Offering).

24.9.2014 Arriving to the Basque-Country, Bilbao at 4.00pm

Majoitumme Hesperia Zubialde hotelliin ja tapasimme muut tiimimestarit illallisen äärellä.

25.9.2014 Mondragon Team-akatemia ja toiminta alkaa

klo 9.00 Tutustumme ja vaihdamme kuulumisia sekä virittäydymme päivän teemaan – Brändi. Jakauduimme kolmeen tiimiin (4-6  henkilöä). Tehtävämme oli jakaa oma henkilöbrändi-idea ja tutustua yhteen maailman suurimmista brändeistä Cuggenheimin museoon.

http://www.guggenheim-bilbao.es/

kuva468

Museovierailun jälkeen vaihdoimme kokemuksia tiimin jäsenten kesken ja lähdimme työstämään omaa henkilökohtaista tiimivalmentajan brändiä. Päivän tuotoksena tiimimme tuotti “brändipostikortin”,  joka toimii seuraavan päivän työkaluna. Päivä päättyy 20.00, jonka jälkeen päätimme päivän yhteiseen illalliseen.

Oma valmentajuuteeni liittyvä brändi-presentaatio:

Keijon brändi – english

MONDRAGON TIIMIAKATEMIA

Mondragon Tiimiakatemia (MTA) is an organization made up of students and team-entrepreneurs communities born in 2007 within the Faculty of Business Studies of Mondragon University. MTA employs the methodology used by Tiimiakatemia; a community of learners and team entrepreneurs that operates within Jyvaskyla University of Applied Sciences (Finland).

kuva487 kuva493 kuva490 kuva488

The purpose of MTA is to transform (the environment) through team entrepreneurship and based on active learning and cooperative values. Currently MTA is formed by a community of nearly 300 people and aims to become an international community regarding entrepreneurship and team learning. It also offers academic services and supports projects related to (team) entrepreneurship.

Mondragon Tiimiakatemia is a member of Global Tiimiakatemia Network. It is operating in close connection with different schools and companies, team coaches and teampreneurs in the network (shared Learning Jouneys and Learning Expeditions amongs the units, global projects, team coach and teampreneur exchange programmes etc.)

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *