Vuoroin vieraissa – yhteistyökumppaneita Intiasta

 

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, erityisesti Jyväskylän aikuisopisto on mukana opetushallituksen Ovet Auki Aasiaan – Intia-verkoston toiminnassa 14 muun suomalaisen ammatillisen oppilaitoksen verkostokumppanina. Toistaiseksi 11 pääasiassa sosiaali- ja terveysalan opiskelijaamme on suorittanut 4 viikon työssä oppimisjakson Amritsarissa, Pingalwaran hoitokodissa ja marraskuussa ovat lähdössä seuraavat kaksi. Verkostolla on toistaiseksi ollut käytettävissään myös kaupan, tekniikan ja AV-alan työssä oppimismahdollisuuksia Amritsarin lisäksi myös Mumbaissa ja Chennaissa.

WP_20150509_10_42_01_Pro

Amritsarista käsin opiskelija- ja asiantuntijaliikkuvuuksien käytännön järjestelyjä hoitaa matkatoimisto Jeet Travels, jonka omistajapariskunta Mr Paramjeet Singh Dadwal ja Mrs Siti Balquish tekivät toukokuussa tutustumismatkan Intia-verkoston kumppanioppilaitoksiin. Tavoite oli perehtyä työssä oppimispaikkoihin eri aloilla ja näin saada käsitys siitä, minkä tyyppisiä kontakteja Intian päässä opiskelijoille tarvitaan. Jyväskylän vastuulla oli sosiaali- ja terveysalan työssä oppimisjärjestelyjen esittely. Kyllön terveyskeskussairaala, Onerva Mäen koulu ja Luhtisen päiväkoti avasivat ovensa kaukaisille vieraille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *