Dobrý den. Jak se máš?

Tsekit 006

Kuvassa iloinen joukko tsekkiläisiä puualan opiskelijoita ja opettaja, jotka osallistuivat Jyväskylän ammattiopiston puualan opetukseen kahden viikon ajan loka-marraskuun taitteessa 2013.

Uusia yhteistyökuvioita käynnistymässä!

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on viimeisen vuoden ajan tehnyt yhteistyötä tsekkiläisten oppilaitosten verkoston kanssa.  Kuluneen syksyn aikana tsekkiopiskelijoita on osallistunut opetukseen niin auto- kuin puuallakin.  Kokemukset ovat olleet molemmin puolin myönteisiä. ja tsekit toivottavat meidän opiskelijat vastavuoroisesti Prahaan vaihtojaksolle. Tsekit saivat meidän opettajiltamme hyvää palautetta korkeasta laadusta ja hyvästä työn jäljestä.

Hius-kauneusalan oppilaitoksesta Havirovin kaupungista  opettaja Hanka  Przybylova ja  rehtori Petr Szymeczek tutustuivat  Jyväskylän ammattiopistoon muutaman päivän ajan lokakuun lopussa. Hanka palaa kahdeksan opiskelijan ryhmän kanssa Jyväskylään ( 4 parturi-kampaajaa + 4 kosmetologia) maaliskuussa 2014 neljäksi viikoksi ja suunnitteilla on, että opiskelijat toimivat hius-kauneuden asiakaspalvelussa ja ottavat osaa tunneille ja siten integroituvat osaksi omia opiskelijaryhmiämme.

Kolmas avaus Tsekkien suuntaan on tekniikan- ja liikenteen alojen Meteli-verkoston verkostoitumismatka Prahaan ja Cescke Budejoviceen joulukuun alussa, jolloin tarkoituksena on sopia tarkemmin yhteistyöstä ja työssäoppimisjaksoista sähkö/ICT- ja autoalan osalta keväälle 2014.

Lisätietoja työssäoppimismahdollisuuksista Tsekeissä antaa Milka Niskanen.

Kuvassa Hanka Przylova ja Petr Szymeczek.

 

Tsekit 001

 

 

 

One thought on “Dobrý den. Jak se máš?

  1. Mielenkiintoinen päänavaus ja katsotaan mitä kaikkea se tuo tullessaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *