TV:stä tutut

PEEISS – Power of Entrepreneurial Learning on kaksivuotinen Erasmus+ ohjelman rahoittama strateginen kumppanushanke (KA2). Hanketta koordinoi makedonialainen oppilaitos OSU Jovce Teslickov ja kumppaneina Jyväskylän ammattiopiston lisäksi hankkeessa on kumppanit Sloveniasta ja Itävallasta.

12806122_10205985157893659_622007397999034693_n

Koordinoiva oppilaitos järjesti aloituskokouksen keväisessä Makedoniassa 3.-5.3.2016. Kokoukseen osallistuivat yrittäjyyspäällikkö Niina Helin ja ammattiopiston kv-koordinaattori Rea Tuominen.

Hankkeessa toteutetaan kaksi opiskelijoiden  ja kolme opettajien viiden päivän mittaista  työpajaa perehtyen hankekumppaneiden erilaisiin yrittäjyyskasvatusmenetelmiin. Ensimmäinen opettajien työpaja järjestetään Jyväskylässä jo toukokuussa 2016. Yrittäjyyden rinnalla opettajien työpajojen  teemoina ovat ECVET ja toiminnalliset menetelmät. Opiskelijoiden työpajat toteutuvat syksyllä 2016 Wienissä ja keväällä 2017 Velesissä, Makedoniassa. Mukaan työpajoihin on lähdössä joitakin tekniikan ja liikenteen sekä mahdollisesti hyvinvointialojen opiskeljoita opettajineen.

Vain kahden miljoonan asukkaan Makedoniassa KA2 -hankkeen aloitus oli TV-uutisten arvoinen tapahtuma. Jutussa haastatellut ovat Velesin oppilaitoksen rehtori Nada Jovanov, hankkeen koordinaattori Maja Taleska Panova ja itävaltalaisen kumppanin koordinaattori Johannes Lindner.

Päivitys 7.3.2016. Toisen makedonialaisten tv-kanavan juttu hankkeesta:

Hankkeen tiedot kuntayhtymän hankesivuilla:

https://www.jao.fi/fi/Jyvaskylan-koulutuskuntayhtyma/Hankkeet/Kansainvalisyyshankkeet/PEEISS—Power-of-Entrepreneurial-Learning

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *