Orange Carpet Awards

 

2015-05-12 14.18.16

EMEU – Engineering Mobility in Europe (KA2) hanke on valittu Orange Carpet Awards (OCA) -kilpailun finaaliin. Vuosittain järjestettävä OCA on Hollannin opetushallitusta vastaavan viranomaisen (EPNUFFIC)  laatukilpailu, jonka finaalissa kaksi parasta ammatillisen koulutuksen kv-hanketta mittelee paremmuudesta.

KA2 -hankkeet ovat 2 tai 3-vuotisia, strategisia kumppanuushankkeita, jotka tarjoavat ammatillisen koulutuksen toimijoille mahdollisuuden tutustua Euroopan maiden ammatilliseen koulutukseen,vertailla käytäntöjä ja kehittää omaa toimintaa. EMEU on tyypiltään ns. laajempi kehittämishanke, jotka tähtää yhteiseen innovaatioon ja laajaan eurooppalaiseen levitykseen.

Hanketta koordinoi Horizon College, yksi Jyväskylän ammattiopiston pitkäaikaisimmista kumppaneista. Jyväskylän ammattiopistosta hankkeessa ovat mukana rakennusalan pt. (talonrakentajat ja pintakäsittely)  ja käsi- ja taideteollisuusalan pt. (puuartesaanit). OCA 2016 finaali järjestetään 22.3.2016.

EMEU -hankkeesta lisää hankkeen verkkosivuilta http://em-eu.eu/ ja kv.-koordinaattori Rea Tuomiselta p. 6159.

OCA -kilpailusta lisää EPNUFFIC:in sivuilta

https://www.epnuffic.nl/nieuws/ep-nuffic-news/finalisten-orange-carpet-award-2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *