Kansainvälistyvä eurooppalainen aikuiskoulutus – aikuisopisto tiedottaa

 

EU flag-Erasmus+_vect_POSNordplus_Adult_RGB_EN

CIMO on vastuuttanut Jyväskylän aikuisopiston huolehtimaan Erasmus+ ja Nordplus aikuiskoulutus –ohjelmiin liittyvän tiedotuksesta Keski-Suomen ja Etelä-Savon alueilla.

Ensimmäiset tiedotustilaisuudet järjestettiin Mikkelissä 30.10. ja Jyväskylässä 12.11.2014 Eurooppalaisesta liikkuvuudesta ja kansainvälisestä hankeyhteistyöstä kiinnostuneet osallistujat edustivat paitsi ammatillisen aikuiskoulutusta, myös kansalais- ja kansanopistoja sekä järjestöjä.

WP_20141112_13_25_43_Pro

Aikuiskoulutusorganisaatioiden tulee jättää Erasmus+ ja Nordplus –ohjelmiin liittyvät sähköiset hakemukset CIMOon maaliskuun alkupäivinä. Haettavissa on rahoitusta aikuiskouluttajien kansainväliseen täydennyskoulutukseen ja job shadowing –jaksoihin sekä organisaatioiden strategisiin kehittämishankkeisiin.

WP_20141112_13_56_18_Pro

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *