Rupatellaan reformista -tilaisuus 15.12. Lahdessa

Rupatellaan reformista tilaisuudessa 15.12 paikalla keskustelemassa ammatillisen koulutuksen uudistuksista oli työ- ja elinkeinoelämän edustajia ja koulutuksenjärjestäjiä Päijät-Hämeestä. Tilaisuus oli järjestetty yhdessä Koulutuskeskus Salpauksen, Liikuntakeskus Pajulahden, Kiipulan ammattiopiston, Suomen Diakoniaopiston ja Lahden konservatorion kanssa, tilaisuus oli toinen syksyn rupatellaan reformista sarjassa. Paikalla oli reilut 50 henkilöä eri alojen työelämän edustajia sekä oppilaitoksen edustajia. Aamupuuron ja kahvittelun merkeissä syntyi keskustelua aiheesta. Hyvänä asiana keskusteluissa nousi arviointiasteikon muutos 1-5 portaiseksi, työnantajan näkökulmasta kaksikantaisuus, laaja-alaiset tutkinnot ja mahdollisuudet. Ajatuksia herätti työpaikkaohjaajien osaaminen, jaksaminen, miten huomioidaan erityistarpeen opiskelijat, miten käytännössä järjestetään opettajan lisääntyvä ohjaus työpaikoilla. Kaivataan myös lisää positiivista viestintää reformista sekä eri oppilaitosten yhteistyön lisäämistä ja kokemusten jakamista. Tilaisuuksia jatketaan keväällä 2018.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *