Alakohtaiset keskustelut Reformi -tiedottamisen ytimessä

Reformista tiedottaminen on keskeisessä asemassa reformin toimeenpanoa. Jyväskylän koulutuskuntayhtymän Jämsän ammattiopistossa tiedottaminen on pilkottu alakohtaisiin tiedotus- ja keskustelutilaisuuksiin. Eri tutkinnoissa tutkinnon perusteet muuttuvat eri tavoin, joten aloilla toivottiin omia alakohtaisia tilaisuuksia. Parasta osaamista -verkostohankkeen projektiasiantuntija Katriina Huttunen on kiertänyt jo kuusi eri alaa. Tapaamiset ovat olleet hyödyllisiä ja keskustelut ovat olleet vilkkaita. Erityisesti siirtymävaiheen asiat ovat kiinnostaneet kovasti. Myös oman alan tutkintojen perusteiden uudistamiseen liittyvät asiat ovat herättäneet keskustelua ja pohtimista kevään opintojen toteuttamisesta. Kierrokset jatkuvat vielä parin viikon ajan ja loppu syksystä päästäänkin sitten jo uudelle kierrokselle, jossa sisältöinä ovat seuraavat asiat reformin toimeenpanosta. Pala ja asia kerrallaan.

Tässä infopaketti, jonka pohjalta keskustelua varmasti syntyy.

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *