Alueryhmä palaveerasi

Alueryhmä Hamk, Salpaus, WinNova piti 12.9 Skype for Business –palaverin, teemana ajankohtaiset kuulumiset ja itsearviointityökalut.

Aluksi vaihdettiin kuulumisia ja keskusteltiin ajatuksista, joita oli noussut Helsingissä 4.9. järjestetystä Parasta osaamista -verkostohankkeen ammatillisen koulutuksen reformin koulutuspäivästä. Todettiin, että verkostohankkeellemme on todellinen tilaus olemassa!

Nopeasti kuitenkin siirryimme tutustumaan WinNovassa kehiteltyyn itsearviointityökaluun. Itsearviointityökalulla opettajat, ja mikseivätpä muutkin ammatillisen koulutuksen parissa toimivat, pystyvät helposti arvioimaan omaa sen hetkistä osaamista reformin edellyttämään osaamiseen. Tulosten raportointi havainnollistaa hienosti osaamiset sekä vastaajakohtaisesti että vaikka tiimeittäin. WinNovalaiset varmaan mielellään valottavat työkalua ja sen käyttöä testausten jälkeen lisää! Me Hamk:sta lupauduimme testiryhmäksi, kunhan kysymykset ovat saaneet lopullisen muotonsa.

Vertailun vuoksi saimme nähdä myös Salpauksen Sannakaisan Validointi-tehtävässä kehittelemää hieman toisenlaista itsearviointityökalua! Tästäkin työkalusta varmasti saamme vielä kuulla ja nähdä lisää tulevaisuudessa!

Seuraavaa alueryhmän palaveria innolla odotellessa! Sitten saammekin varmaan jo kuulumisia kyläkäynneiltä!

Yhteistyöterveisin

Hamk:n toimijat

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *