Perinteinen tapaaminen yhteishaun merkeissä Ammattiopisto Spesiassa 30.1.2018

Järvenpään nivelvaiheen toimijat, kuten Nuorten työpajan, Etsivän nuoristyön ja Ohjaamon edustajat kokoontuivat yhdessä yläkoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opojen sekä erityisopettajien kanssa keskustelemaan yhteishausta ja ammatillisen koulutuksen uudistuksista. Tapaamisessa vaihdettiin kuulumisia, käytiin vilkasta keskustelua reformista nivelvaiheen näkökulmasta ja tiedotettiin kevään hakuun liittyvistä asioista. Keskiössä tapahtumassa on tukea tarvitsevien oppilaiden ja nuorten ohjaaminen nivelvaiheessa ja nivelvaiheyhteistyön kehittäminen. Säännöllinen kokoontuminen koetaan tärkeänä tiedonvaihdon, verkostoitumisen ja yhteistyön kehittämisen foorumina.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *