Uraohjaus-webinaarit 16.4. ja 25.4.

HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu järjesti kaksi saman sisältöistä Uraohjaus-webinaaria (16.4. ja 25.4.2018).

Tallenteet 16.4. webinaarista löydät Parasta Osaamista –verkostohankkeen YouTube-kanavalta. Osa 1 käsittelee uraohjausta lainsäädännön ja yhteisten tutkinnon osien näkökulmalta. Osassa 2 puolestaan teemana on Uraohjaus opintojen alussa, aikana ja loppuvaiheessa.

Toivottavasti nämä webinaarimme ovat innostaneet teitä ammatillisen koulutuksen opetus- ja ohjaushenkilöstöä keskustelemaan lisää aiheista. Muutamia hyviä käytänteitä siitä, että koulutuksen järjestäjä on tarjonnut mahdollisuuden yhteiseen keskustelutilaisuuteen webinaarin seuraamisen jälkeen, onkin jo kantautunut korviimme.

Webinaareissa esitetty aineisto tulee käyttöönne viikon sisällä 25.4. webinaarin jälkeen.

Osaamisen kehittämisterveisin

Hamk:n väki

 

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *