Pohjoisin alueryhmä piknikillä etelässä

Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin alueen ammatillisissa oppilaitoksissa on järjestetty kuluneen vuoden aikana lukuisia teemahaastatteluita ja keskustelutilaisuuksia opetus- ja ohjaushenkilöstön osaamistarpeisiin liittyen. Lisäksi keväällä toteutettiin Sedussa ja Lappiassa sähköinen kysely opetus- ja ohjaushenkilöstölle, opiskelijoille ja työelämän edustajille. Kaiken kaikkiaan osallistujia on ollut huimat 565.

Tänään olemme analysoineet keräämäämme aineistoa ja luoneet yhteisen näkemyksen opetus- ja ohjaushenkilöstön osaamistarpeista ja -muutoksista. Näiden siivittämänä jatkamme innovatiivista työskentelyä!

Kuten kuvasta näkyy, kannatti tulla etelän vihreän ruohon äärelle!

 

Naisenergiaa!  Piknikillä hymyssä suin Aila, Satu-Maria, Päivi, Erja ja Sanna

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *