Yhteenvetoa vuodesta 2017!

Hamkin toimijat, yksin ja yhdessä, ovat olleet kuluneen vuoden aikana osallisena lukuisissa kohtaamisissa Parasta osaamista verkostohankkeen tiimoilta.

Olemme vierailleet koulutuksen järjestäjien luona selvittämässä osaamistarpeita, vaihtaneet ajatuksia reformin toimeenpanon tuen tarpeista, olemme mahdollistaneet kuulluksi tulemisen ja olemme miettineet yhdessä erilaisia mahdollisia, innovatiivisiakin koulutuskokeilutoteutuksia.

 

Tarpeet ja toiveet alkavat olla nyt tiedossa ja vuosi 2018 on konkreettisten tekojen aikaa. Luvassa on verkkokyselytunteja yhdessä toisten verkostohankkeen toimijoiden kanssa, koulutuksen järjestäjien tarpeista lähtevien koulutuskokonaisuuksien kokeiluja ja pilotointeja sekä pidemmälle tähtäävää suunnittelutyötä modulaaristen koulutuskokonaisuuksien aikaansaamiseksi.

 

Kiitokset yhteistyöstä kaikille yhteistyökumppaneille, alueryhmämme Salpauksen ja WinNovan toimijoille sekä kaikille PO –verkostohankkeessa mukanaolijoille OPH ja OKM mukaan lukien!

Koulutuksen järjestäjät, olemme teitä varten, olkaahan yhteydessä, niin tehdään uudesta ammatillisesta koulutuksesta YHDESSÄ vieläkin parempi kuin se jo nyt on!

 

Hamkin toimijat, Anita, Anna, Anu, Merja, Soili, Keijo ja Tomi toivottavat kaikille oikein rentouttavaa Joulunaikaa sekä uudistusmyönteistä Uutta Vuotta 2018!

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *