Kyläkäynti Saimaan ammattiopisto Sampossa

Koulutuskeskus Salpauksen Paula Silvennoinen ja HAMK Ammatillisen opettajakorkeakoulun Soili Rinne vierailivat Sampossa 6.-7.11.2017. He tapasivat viiden eri teemahaastattelun merkeissä 14 opetus- ja ohjaushenkilöstöön kuuluvaa maanantaina Imatralla ja 22 opetus- ja ohjaushenkilöstön edustajaa tiistaina Lappeenrannassa. Lisäksi järjestimme Sampon koulutuspäälliköille oman teemahaastattelun, johon osallistui yhdeksän koulutuspäällikköä.

 

Teemahaastattelut toteutettiin koulutuksellisin elementein rikastettuna, tulevaisuusnäkökulmalta. Osaamistarpeet vaikuttavat olevan hyvin samansuuntaisia kuin muissakin ammatillisissa oppilaitoksissa.

 

Lähes kaikissa ryhmissä keskusteltiin uraohjauksesta sekä jatkuvan haun ja yksilöllisten, joustavien opintopolkujen toteuttamistavoista. Yhteisöllisyys, ratkaisukeskeisyys ja yhdessä tekeminen olivat kantavia teemoja, puhuttiinpa sitten opiskelijoista tai henkilökunnasta.

Kiitokset Sampon haastattelutuokioihin osallistuneille sekä oppilaitoksen johdolle tämän vierailuin mahdollistamisesta!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *