Teemahaastattelut käynnistyvät Etelä-, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla sekä Kainuussa ja Lapissa

Parasta osaamista verkostohanke jatkaa osaamistarpeiden selvitystyötä valtakunnallisesti jalkautumalla 62 verkoston ulkopuolisen koulutuksenjärjestäjän luokse sekä työelämään.

Alueverkosto, johon kuuluu Seinäjoen koulutuskuntayhtymä, Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia ja Oulun ammattikorkeakoulu/Ammatillinen opettajakorkeakoulu, toteuttaa syksyllä 2017 10-15 teemahaastattelua alueiden eri koulutuksenjärjestäjille, opiskelijoille ja työelämänedustajille Etelä-, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla sekä Lapissa.

Alueverkosto kokoontui Oulussa 13.9 suunnittelemaan teemahaastatteluiden alueellista toteutusmallia ja aikataulua. Haastatteluissa selvitetään opetus- ja ohjaushenkilöstön osaamistarpeita, joiden pohjalta suunnitellaan valtakunnallisia koulutuksia opetus- ja ohjaushenkilöstölle.

Tavoitteena parasta osaamista levittäminen valtakunnallisesti!

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *