Muutosten lukuvuosi 2017-2018 käynnistyy tiedottaen

Kesälomien jälkeen koulutuksen järjestäjien auditoriot täyttyvät energiaa täynnä olevasta henkilöstöstä. Akut on ladattu ja mieli suuntaa jo konkreettiseen työhön ja kohtaamiseen opiskelijoiden kanssa. Silti olisi hetki maltettava olla hiljaa ja kuunneltava. Edessä on muutosten lukuvuosi 2017-2018. Useassa organisaatiossa tapahtuu tulevan vuoden aikana useita muutoksia laki uudistuksen lisäksi. Siksi tiedottaminen on avain asemassa.

Yritämme Parasta osaamista -verkostohankkeen toimijoina tehdä osamme tiedottamisessa. Mitä useampi tiedotuskanava on auki, sitä varmemmin tiedonhakijat löytävät tarvitsemaansa tietoa. Tehdään siis yhteistyötä. Käytetään asianmukaisia linkityksiä ja lähteitä, sekä jaetaan tietoa reilusti, mutta hallitusti.

Parasta osaamista -verkostohankkeen toimijoina Jyväskylän koulutuskuntayhtymässä kiersimme eri alojen syksyn aloitus- ja kehittämispäiviä. Kerroimme toki hankkeesta ja tavoitteista, mutta veimme viestiä myös ammatillisen koulutuksen reformista. Laaja esittelypakettimme on tehty monen eri alan tarpeisiin ja näytimmekin pitkästä kalvosarjastamme vain 10 diaa tarpeen mukaan.

Pidimme toiminnallisen osuuden työelämän pelikorteilla, jotta opettajat, ohjaajat ja sihteerit pääsivät yhdessä keskustelemaan, miten he vastaavat työelämältä tulleisiin toiveisiin. Energiset ihmiset tuottivat positiivista energiaa ja vastauksia. Tästä on hyvä lähteä kohti muutosten lukuvuotta. Muutos on osaavien ja ammattitaitosten ihmisten käsissä!

 

Jyväskylän koulutuskuntayhtymän Parasta osaamista -verkostohankkeen esitys syksyn aloituksessa

Tilaisuudet ja koulutukset ammatillisessa koulutuksessa –> Yhteiset tutkinnon osat uudistuvat! -seminaari 15.8.2017

AMKE:n PP-esityssarja reformista

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *