Parasta osaamista -verkostohanke esittäytyi AMKE:n webinaarissa

Parasta osaamista -verkostohankkeen projektipäällikkö Pia Tolonen kertoi AMKE:n webinaarissa hankkeen tavoitteet ja esitteli jo saatuja tuloksia (linkki tuloksiin). Osallistujilta oli tullut etukäteen paljon kysymyksiä liittyen ammatillisen koulutuksen reformin toimeenpanoon ja hankkeiden antamaan tukeen. Näihin kysymyksiin oli Tolosen lisäksi vastaamassa Validointitehtävä-hankkeesta Sannakaisa Raatikainen. Tolosen esitys löytyy linkkinä tästä.

 Parasta osaamista -verkostohanke on jaettu viiteen alueelliseen työskentelyryhmään ja jaottelun voi nähdä alla olevasta kartasta. Alueelliset työryhmät jalkautuvat omalla alueellaan myös muiden koulutusten järjestäjien kanssa yhteistyöhön. Tavoitteena on saada Parasta osaamista  meille kaikille!  Yhteistiedot hanketoimijoista löytyvät tästä.

 

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *