13.6.2017 Osaamistarveselvitystyön työpaja Jyväskylässä

 

Hyvä, mielenkiintoinen ja tiivis työskentelypäivä Jyväskylässä. Viisi aluetyöryhmää esitteli oman aluetyöryhmänsä osaamistarveselvityksessä saatuja tuloksia. Menetelminä keväällä käytettiin teemahaastatteluja, ryhmätyöskentelyä, tulevaisuustyöpajoja, varjostaminen, dokumentointiin valokuvin ja kuvien yhteinen tulkintafoorumi, eDelfoimenetelmällä. Yhteisenä johtopäätöksenä erilaisista menetelmistä huolimatta nousi esiin samansuuntaisia tuloksia. Syksyllä jatkamme jatkokartoitusta sekä työskentelyä samoissa alueellisissa työryhmissä, tavoitteenamme on tavoittaa 10 koulutuksen järjestäjää per aluetyöryhmä. Esille nousi myös mielenkiintoinen ajatus; sähköinen kysely, josta muodostuu opettajan profiilikuva, josta vastauksen jälkeen saa profiilin missä osa-aluilla olen hyvä ja missä vielä vaatii kehittymistä, henkilökohtainen opettajan/ohjaajan/opon/esimiehen osaamissuunnitelma.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *