Tervetuloa herättelemään ajatuksiasi käänteisen oppimisen soveltuvuudesta myös haastavammille opiskelijaryhmille! Tutustu myös avoimeen verkkokurssiin.

Tässä webinaarissa jaetaan FLIP-IDEAL -hankkeen tuloksia ja kokemuksia, ja pääpuhujana kuullaan käänteisen oppimisen suomalaista pioneeria Marika Toivolaa.

FLIP-IDEAL – Flipped Learning in Adult Education -hankkeen tavoitteena on ollut kehittää yhdessä eurooppalaisten kumppanien kanssa perustaitoja kehittäville aikuisille oppijoille – esimerkiksi kotoutumiskoulutuksen opiskelijoille – soveltuvia käänteisen oppimisen malleja ja siten helpottaa aikuiskouluttajien käytännön työtä. Kyseessä on Erasmus+ strateginen kumppanuushanke aikuiskoulutuksessa. Luksiasta mukana hankkeessa on ollut myös toisen asteen ammatillisen koulutuksen opettajia.

Hankkeessa kehitetty suomenkielinen verkkokurssi käänteisestä oppimisesta aikuiskouluttajille on avautunut, ja pääset kurssille vierailijana täällä Moodle-alustalla. Hankkeessa on toteutettu myös hyvien käytäntöjen verkkolehti, ja saat seminaariin osallistumisesta myös sähköisen osaamismerkin (open badge).

Ajankohta: maanantai 16.11.2020 klo 12.30-15.30

Paikka: verkossa

Alustava ohjelma

12.30-12.45      Tervetuloa! FLIP-IDEAL -hankkeen tavoitteet

12.45-13.45      Pääpuhuja Marika Toivola: ”Heterogeeniset opiskelijat on se syy, miksi flippaan”

13.45-14.15      Kahvitauko

14.15-15.15      Toiminnallista learning cafe -työskentelyä käänteisen oppimisen ja hankkeen tuotosten äärellä

15.15-15.30      Loppusanat

Tietoa pääpuhujasta:

Marika Toivola, FM, tunnetaan käänteisen oppimisen pioneeriopettajana, väitöskirjatutkijana sekä vahvana formatiivisen arvioinnin puolestapuhujana. Marika toimii Rauman normaalikoulussa matemaattisten aineiden lehtorina ja on valittu vuoden 2019 matemaattisten aineiden opettajaksi. Teoksillaan Käänteinen oppiminen ja Käänteinen arviointi, jotka on käännetty myös englanniksi, hän tukee opettajuuden muutosta käytännössä. Blogeillaan flippedlearning.fi ja mrstoivola.puheenvuoro.uusisuomi.fi  hän lisää yhteiskunnan ymmärrystä koulun muutoksesta.

Ilmoittautuminen:

Pyydämme ilmoittautumaan seminaariin perjantaihin 6.11. mennessä. Osallistuminen on maksuton. Webinaari toteutetaan Teams-ohjelmalla, ja linkki osallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille kalenterikutsuna ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Ilmoittautumislinkki: https://link.webropolsurveys.com/EP/554E236C9463DAEA

Lisätietoa:

Riikka Suhonen, kansainvälisyyskoordinaattori

international@luksia.fi, p. 044 335 6944

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Webinaarin tiedot Luksian sivuilla: https://www.luksia.fi/blogi/flip

Hankkeen kotisivut suomeksi: FLIP-IDEAL – Käänteinen oppiminen aikuiskoulutuksessa

Kategoriat: Yleinen

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *