Meissä ei liene ketään, jolla ei olisi joskus mennyt sormi suuhun tietoteknisten pulmien kanssa. Laitteita löytyy joka lähtöön, ohjelmia on käytössä kunnon kirjo ja oma tietotaito pujottelee digiviidakoissa enemmän tai vähemmän selviytyjämeiningillä. Pulma voi vaania tunnusten pusikossa, pöydän alla äänettömästi kiemurtelevien irronneiden kaapeleiden muodossa tai epäröinti iskee uusien, tuntemattomien laitteiden ja ohjelmien syvissä vesissä.  

Onneksi me Gradialla emme ole yksin! Apunamme on suurimmilla kampuksilla taitava joukko TVT-alan opiskelijoitamme, jotka matalalla kynnyksellä voi pyytää apuun kaikenkokoisiin ja kaikenlaisiin pulmatilanteisiin. Nämä rohkeasti ongelmiin tarttuvat, salskeat DigiTutorit rientävät apuun tai kutsuvat toimipisteelleen. Digipalveluissa harjoittelua suorittaessaan he ovat tavoitettavissamme puhelimitse omista työnumeroistaan, tukipyyntöjen kautta ja perinteisesti hihasta nyppäämällä.  

Vahvasta toiminnasta on tosiaan kyse. Pelkästään syyslukukaudella nämä digiviidakon natiivit ovat ratkaisseet 239 tukipyyntöä. Määrä ei kerro kaikkea sillä jokaisesta tehtävästä ei tehdä tukipyyntöä. DigiTutorit ovat jouluun mennessä mm. opastaneet opiskelijoita ja henkilöstöä, olleet digiapulaisina koulutuksissa, oppitunneilla ja kokouksissa, hoitaneet 360-kuvauksia ja editointeja, auttaneet digitaalisten oppimateriaalien pulmissa, ratkoneet AV-laiteongelmia, laatineet käyttöohjeita ja olleet suurena apuna bluescreen-hässäkän hoitamisessa.  

Oli pulmasi pieni tai suuri, voit kutsua apuun DigiTutorin. Hänen opastuksellaan pääset itsekin askeleen verran eteenpäin kohti digiviidakon selviytyjän viittaa.  

DigiTutorit tavoitettavissa ma-pe klo 8-15:  

Viitaniemi 

  • Toimisto Schildtin lukiolla B1.228 (2. kerroksessa ravintolan aulasta vasemmalla)  
  • Puhelinnumerot 040 341 4353 ja 040 341 4463 

Kukkula  

  • Toimisto E3.312g  
  • Puhelinnumero 040 341 5876  

Priimus  

  • Toimisto kirjastossa  
  • Puhelinnumero 040 341 4432  

Jämsänkoski (Myllymäen kampus)  

  • Toimisto A2.222  
  • Puhelinnumero 040 341 4354  

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Gradian digikoordinaattori Maaret Strangiin.


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *