Projektioppiminen liiketoiminnan alalla

Raisiossa kokoonnuttiin eilen projektioppimisen kontekstissa liiketoiminnan opettajien kanssa. Osallistujia tuli aina Seinäjoelta asti! Koossa oli aktiivinen ja innokas ryhmä kehittäjäopettajia Winnovasta, Sedusta, Omniasta, Rasekosta ja Salon seudun ammattiopistosta.

Osallistujille oli annettu ennakkotehtäväksi tuoda idea tai case-esimerkki projektioppimiseen liittyen. Nämä tuomiset olivat erinomaisia aina Raseko-Shopista messuosastojen tuottamiseen. Osaavassa porukassa nämä hyvä ideat jaettiin sekä perehdyttiin projektioppimisen vaiheisiin ja eri rooleihin.

Yhdessä totesimme, että liiketoiminnan ala tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia sekä oppilaitosten että työelämän toimeksiantoihin ja sitä parempia toteutuksia, jos opiskelijatiimeissä on vielä eri alojen opiskelijoita osaamisien mukaan.

Suuri kiitos kaikille keskustelevasta ja innostavasta osallistumisesta sekä onnea jatkossa projektioppimisen parissa!

Teksti ja kuva: Susanna Löf

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *