Open Day -vierailu Ähtäri Zoohon

Koska oikeita pandoja ei vielä näkynyt, piti tyytyä poseeraamaan pehmolelujen kanssa. Kuvassa Sanna Manninen Sedusta ja Panda Visit -hankkeen projektipäällikkö Satu Keski-Valkama.

 

Joulun alla tehtiin Sedusta Open Day -vierailu Ähtäri Zoohon, jonne kovasti odotetaan pandoja saapuvaksi. Ammatillisen koulutuksen reformia koskevissa jutusteluissa aiheena oli mm. matkailualan sesonkiluonteisuus, jonka tarpeisiin reformin tuomilla muutoksilla on helpompaa vastata, kun opiskelijoiden työpaikalla tapahtuvaa oppimista voi joustavasti sijoittaa siihen vuodenaikaan kun alalla on eniten tarvetta.

Esillä oli myös uusien tutkintojen joustavuus ja valinnaisuus ja heräsi ajatus vaikkapa sellaisesta yhdistelmästä, että mahdollistavatko uudet tutkinnon perusteet matkailualan opiskelijalle yhden tutkinnon osan suorittamisen eläintenhoitoalalta? Miten luonteva yhdistelmä se olisikaan eläintarhan työntekijälle! Ilmaan heitettiin myös kysymys siitä, voisiko Sedun kansainvälisillä opiskelijoilla olla jotain annettavaa yhteistyön merkeissä, kun kansainvälisten matkailijoidenkin määrä oletettavasti pandojen myötä kasvaa…

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *