Hyvää Joulun aikaa ja Onnea uudelle vuodelle 2018!

Parasta osaamista -verkostohanke toivottaa kaikille oikein hyvää Joulun aikaa ja Onnea uudelle vuodelle 2018 sekä reformi rohkeutta! Opetus- ja ohjaushenkilöstön tueksi käynnistyvät erilaiset tukitoimiet tammikuusta 2018 alkaen. Ensimmäisenä tarjolla tukea webinaareissa, joiden aiheet ovat nousseet esiin osaamistarveselvityksissä kuluvan vuoden aikana. Webinaarit alkavat HOKS-prosessista. Näistä ja muista tukimuodoista tulemme tiedottamaan tammikuun alusta alkaen blogissamme, Opetushallituksen #reformintuki -sivustolla sekä ammatillisten opettajakorkeakoulujen internetsivustoilla.

Terveisin ja yhteistyövuodesta kiittäen!

Pia Tolonen
projektipäällikkö

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *