Parasta osaamista -verkostohanke jalkautuu koulutuksen järjestäjien pariin

Nyt kannattaa vastata puhelimeen!

Parasta osaamista -verkostohankkeen alueelliset työryhmät ovat suunnitelleet jalkautuvansa noin 64 koulutuksen järjestäjän pariin syksyn 2017 aikana. (Suunnitelma kontaktoitavista koulutuksen järjestäjistä).

Mistä on oikein kysymys?

Haluaisimme tehdä yhteistyötä organisaationne kanssa ja tulla ammatillisen koulutuksen reformin asialla vierailemaan luoksenne. Toiveenamme olisi saada teiltä hetki aikaa mahdolliseen teemahaastatteluun ja mahdollisesti tarvittaessa myös reformi-infoon. Olemme ajatelleet, että tulisimme ”tarvittaessa”,  tilauksesta ja tietenkin maksutta. Olisiko teillä mahdollisuutta/ tarvetta tällaiseen?

Mikäli puhelua tai yhteydenottoa ei kuulu ja teillä olisi kiinnostusta saada vieraita Parasta osaamista -verkostohankkeesta, tässä on yhteystietoluettelo hanketoimijoista. Olkaa yhteydessä rohkeasti meihin päin.

Toivottaviin tapaamisiin syksyn 2017 aikana!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *