Kuulumisia Vaasasta

Saimme Sisko Mällisen kanssa 2.5 mahdollisuuden osallistua Yrkesakademin I Österbotten kehityspäivään. Teemana olivat muutokset opettajuus ja miten osaamisperusteisuutta tullaan YA!:ssa tulevaisuudessa toteuttamaan. Ilmapiiri oli innovatiivinen ja yhteisöllinen, minkä tuloksena yli kymmenen ryhmää esitteli oman osaamisensa sekä kehittämistoiveensa!

Ilahduttavaa oli lisäksi havaita vilpitön innostuneisuus aiheeseen, mistä kertoo muun muassa halukkuus kuulla meidän TAMK:n edustajien näkemyksiä muutoksista ja tulevaisuuden haasteista sekä mahdollisuuksista. Vierailu oli mielestämme mitä mainioin ja vielä tänäänkin ajatuksissa pyöri huomiot joita YA!:n opetushenkilölunta esitti. Parasta osaamista -verkostohanke vaikuttaa käynnistyneen juuri oikeaan aikaan, sillä reformi todellakin mietityttää ja puhututtaa!

Kiitos vielä kerran mahdollisuudesta päästä tutustumaan YA!:n toimintaan ja upeisiin tiloihin jotka teillä siellä Vaasassa on! Har en trevliga vår!

Lauri Virtanen, TAMK, ammattipedagoginen TKI

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *