Kuvat

Harkkahommia

Nonii, harkasta puolet on taputeltu ja nopeesti on kyllä menny nää viikot.  Oon tosiaan tuossa Caffitellassa ollu ja sanotaanko et ihan ok paikka. Fyysisyys ehkä eniten yllätti, tai jos vertaa  määriin mitä koulussa tehtiin aikasemmin niin onhan tuolla vähä isommat ja raskaammat padat pyörittelemässä taikinoita, varmaa jotain 30-60 kg on aina pulla/leipätaikinat mitä tehdään kerralla.

Pikkukikkoja jonkin verran oppinu uusia, ja vaikka aluksi tuntu et ei täällä kyllä mitään oikee opi uutta, niin väärässä kyllä olin. Huomaa hyvin kun tekee duunia leipurien kanssa joilla +20 v. työkokemus, et joku perus pursotinpussin käyttöki esim. eri wiinereiden täytössä tai kerman pursotusta, nii kyllä siinä aika pahasti jälkee vielä jää.

Kysymällä saa paljo lisätietoo aina ja nöyrästi ku tekee hommia vaikka aika simppeleitä välillä onkin, niin kyllä kaikesta  jotain hyötyä aina on tai ainaki kannattaa se sillä tavalla ajatella.

Tossa vielä yks kuva, joka taisteluiden jälkee piti vielä muuttaa vähä huonolaatusemmaksi, mut ehkä siitä jotain tajuaa, eli mansikka-rahkapulla.  Aikalailla perus rahkapulla, joka sit tuunataan mansikkahillolla ja mansikoilla+ kiille toho päälle.  Mm. noita tehdään päivittäin.

Hyvät jussiviikot kaikille!

Perjantai…day 3..

Päivä alkoi kiireisesti..sai melkein juosta bussiin nro.1 kerettiin,sitten bussi nro.2 olikin 10 min myöhässä..nooh eihän siitä (pikkupaniikki) kerettiin hyvin töihin. vaikka töihin menokin tapahtuu täällä monen mutkan kautta..tässe se tulee…ensin menemme ovesta yksi sisään kulkukorttia käyttäen,sisällä vastassa vartija joka haluaa tarkastaa onko sinulla jotain juomista/syömistä mukanasi kun menet töihin,jos on se merkitään pienellä tarralla jossa on vartian nimimerkit. Sitten menemme ulos samasta ovesta ja portaat alas toisesta ovelle. Kävelemme PIMEÄN parkkihallin läpi kolmannelle ovelle siitä sisään kauppakeskukseen,luikuportaat ylös ja kävely kondiksen ovelle (neljäs) joka avautuu lattiassa ovevasta vihreästä painikkeesta. Kävelet toimistoa päin ovi numero 5. Kirjaat isesi sisään.(aika ja nimi) jatkat käytävää eteenpäin pukuhuoneeseen ovi  6…PERILLÄ helppoa..tämä sama kun poistumme töistä..töissä päästiin tervehtimään taas uusia ihmisiä.. (en muista kenenkään nimiä)mukavia ja englanin kielinkin taittui muutamalta  hyvin.. päästiin tekemään 146 hiirtä. Siihen uusi työntekiä tyttönen tokaisi että olettepa nopeita tekemään..

Hiirimassa
Hiiriarmeija

ruokailun jälkeen rikottiin kananmunia n.200kpl,erotteltiin keltuaiset ja valkuaiset niistä..täälä kananmunissa on KOVA kuori..sai tosissaa Rikkoa niitä.. niistä tehtiin kakkupohjaa,johon tuli keltuaisvaahto (keltuaiset,vaniljasokeria,tomusokeria) ja valkusisvaahto(sokeria+valkuisvaahto). Massat laitettiin kahteen massapussiin ja pursotettiin kaksi keltuaismassaraitaa ja yksi valkuaismassa raita.

Tällä kaavalla pelti täyteen (peltien mitat n.1mx1,2m).Uuniin 190’°C 16min.. samanlaisista pohjista kasattiin  suorakaiteen muotoinen kakku johon tuli buddig,kermavaahto,cookiepasta ja liivate massa  väliin jonka pääle ripoteltii bersikkakuutioita(kaksi väliä) kansi päälle,koko komeus jääkaappiin..Saimme maistaaa edellisestä erästä..hyvää oli.  Sit vähän siivoiltiin pöytiä päästiin lähtee ja ulkona odotti iloinen yllätys nimeltä aurinko☀️ piti olla +16 ja sateista.. oli +25°C ja aurinko paisto kirkkaalta taivaalta   meinasi tulla kuuma bussipysäkkillä Kohti Meidän omaa pikku Luukkuamme..Vapaa viikon loppu ja aktiviteetteja tiedossa tällästä tällä kertaa…

 

Ps. Tarja liittää kuvia kun en pysty sitä täältä suunnalta tekemään..

Kuulumisia pandalta ja sokeritöitä

NO mutta hyvää iltaa kaikille ja terveisiä pandalta.

Paikka on hyvin mielenkiintoinen ja olen tykännyt olla täällä. Työtehtäviä, laitteita ja robotteja on aikas huikea määrä, Itse olen ensimmäiset 3 viikkoa raestamossa pohjustamassa suklaarakeita, lakupuikkoja ym. namusia 🙂  loput 3vk olenkin työstämässä suklaata.

Yleesä sanotaan että menneitä ei muistella mutta nyt tehdään poikkeus ja muistellaan kuitenkin ihan pikkuriikkisen kuvien muodossa sokerityöviikkoa.

20160107_125632 20160107_125642 IMG-20160108-WA0001