Viikko 21

Moi. Kirjoitan tätä vähän myöhässä. Olen melko hajamielinen mutta onneksi Tarja muistutti asiasta.

Maanantaina 21.5. teimme Natalian kanssa hedelmäkakkuja. Natalian kakut olivat hienoja. Itselläni on vielä paljon petrattavaa pursotuksien ja koristelun kanssa. Onneksi kuitenkin pystyn kesällä harjoittelemaan niitä jonkin verran

Perjantaina siivosimme työsalin ahkerasti ja pääsimme aikaisin pois valmistautumaan alkavaan työharjoitteluun. Maininnen siitä muutaman sanan.

Olen itse harjoittelussa Kuopiossa Trubella. Olen päässyt letittämään linjalla lukemattomia pitkoja. Kolmen päivän jälkeen työkavereiden turhautuneiden hymyjen saattelemat avunannot ovat hieman harventuneet ja saan pitkot pääteltyä jo melkein tyydyttävästi.

Jatketaan siitä myöhemmin. Hyvää työharjoittelua myös kaikille muille!

Terveisin,

Juha

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *