Harkkahommia

Nonii, harkasta puolet on taputeltu ja nopeesti on kyllä menny nää viikot.  Oon tosiaan tuossa Caffitellassa ollu ja sanotaanko et ihan ok paikka. Fyysisyys ehkä eniten yllätti, tai jos vertaa  määriin mitä koulussa tehtiin aikasemmin niin onhan tuolla vähä isommat ja raskaammat padat pyörittelemässä taikinoita, varmaa jotain 30-60 kg on aina pulla/leipätaikinat mitä tehdään kerralla.

Pikkukikkoja jonkin verran oppinu uusia, ja vaikka aluksi tuntu et ei täällä kyllä mitään oikee opi uutta, niin väärässä kyllä olin. Huomaa hyvin kun tekee duunia leipurien kanssa joilla +20 v. työkokemus, et joku perus pursotinpussin käyttöki esim. eri wiinereiden täytössä tai kerman pursotusta, nii kyllä siinä aika pahasti jälkee vielä jää.

Kysymällä saa paljo lisätietoo aina ja nöyrästi ku tekee hommia vaikka aika simppeleitä välillä onkin, niin kyllä kaikesta  jotain hyötyä aina on tai ainaki kannattaa se sillä tavalla ajatella.

Tossa vielä yks kuva, joka taisteluiden jälkee piti vielä muuttaa vähä huonolaatusemmaksi, mut ehkä siitä jotain tajuaa, eli mansikka-rahkapulla.  Aikalailla perus rahkapulla, joka sit tuunataan mansikkahillolla ja mansikoilla+ kiille toho päälle.  Mm. noita tehdään päivittäin.

Hyvät jussiviikot kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *