Hei hei Unkari ja Szeged..

Viimeiset päivät Unkarissa oli kyllä vähän tuskaa.oli jo kova kiire päästä kotiin mutta kyllä tekemistäkin löytyi nimittän metsästimme matkalaukkuvaakaa ympäri kaupunkia ja teitysti kun se löyty  Arkadista (iso ostoskeskus)niin sehän ei toiminut,eka asiakaspalvelia katsoi laitetta ja selitti että se on rikki että eivät saa sitä mitenkään toimimaan. Laite piti paluttaa seuraavalle tiskille johon jonotimme n.30min ,siinä välissä mira haki jo uuden laukkuvaaan samasta kaupasta.no kun pääsimme viimein tiskille paluttamaan ekaa vaakaa niin tämä asiakaspalvelija saikin sen ekan toimimaan. Siinä oli vaan patteri väärin päin asennettuna..nauroin ääneen siinä ja mira sai rahat takaisin tokasta vaaasta jonka palautti siinä samalla..kaiken tämän työn jälkeen olimme kakkupalan ja kahvin/teen ansainneet..joten eikun liukuportaat alas ja kahvilaan. Jo torstaina iltakävelyllä löysin pienen Unkari kaupan jossa oli pakko käydä seuraavana päivänä ja ostaa Unkari tuliaisia.. illalla alkoin armoton pakkaaminen. Tietysti minun laukku painoi 3,5kg liikaa..voi…onneksi Taijan laukkuun mahtui minun vaatteita..(KIITOS Taija!)kaikki laukut pakattuina  ja valmiina lähtöön unen päästä kii saaminen oli vaikeeta.. Lauantai aamu kello soi 09.00 huone piti luovuttaa 10.00 pois,mutta kyyti tulee vasta 15.00 joten jäi aikaa vielä tehdä yksi ratikka reissu kaupunkia ristiin rastiin,syömässä ja viimeinen jäätelö.(tietysti VihreäOmena!) kaupungilta majatalolle lepäämään hetkeksi.  sitten saatuikin jo Artturi ja Zsuzsanna. Annoimme Zsusalle ja annamarille pienen kiitos lahjan sanoimme heipat ja jäimme odottamaan kuljettajaa. Kuljettaja tuli ja pakkattiin kamat autoon ja nokka kohti Budapestiä..noukimme matkalta mukaa kaksi ihmistä lisää..kentälle ajo kesti n.1,5h ja perillä artturi sanoo ettei sillä oo käteistä yhtään,vaikka kyyti pitää nimen omaan maksaa käteisellä..no kuski ei ollut tyytyväinen kun joutui odottamaan mutta maksu saatiin hoidettua ja eikun tekee check-in ja sitten laukku jonoon jännittämään oliko meidän laukkuvaaan lukemat edes sinnepäin..no onneksi oli,mun laukku painoi 22.3kg. sitten turvatarkastus jossa taija oli ainut joka joutui avaanmaan laukkunsa läpivalaisun jälkeen.taijan ilme oli näkemisen arvoinen.:D eihän siellä mitään ollut joten eikun etsimään oikea portti ja odotella taas. Siellähän oli muita suomalaisia,olipa kiva kuulla suomea ja ymmärtää mitä ihmiset puhu.eikun  koneeseen ja tietysti meidän paikat oli tokavika rivillä. Matka meni rattosasti jutellen tuntemattoman naisen kanssa joka istuin meidän kanssa samalla penkkirivillä,pelattiin vähän  korttiakin. Matka kesti 2h ja 20min. Ette usko miten kauniilta kesäinen Suomi näyttää tuolta korkeuksista. Ihanaa kotona. Äkkiä Ulos koneesta ja kentän halki hakee laukkut. sitten lähin Exit ja ulos. Minun mieheni Kari haki meidät kentältä ja matka kohti Jyväskylää alkoi. Pysähdyttiin kerran matkalle ja oltii jkl n.02.00 veitiin Taija ja Mira koteihinsa. itse oltiin kotona n.puoli kolme. Suihkun kautta sänkyyn ja voi että omasänky..Ihanaa olla kotona taas..Huippu reissu ja ollaan kokemusta rikkaampia..KIITOS Mira ja Taija reissuseurasta!!

Ansaittut herkut, maisteltiin limonadia ja budapest lentokentän aula.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kohti kotia…

 

 

 

 

 

 

 

Kiitos kaunis ja aurinkoinen Szeged!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *