csütörtök..

Torstai ja viikon viimeinen työpäivä…koska meidän pitää muuttaa majatalosta yhdeksi yöksi pois..kun täällä tehdään ilmastointihuolto tai jotain vastaavaa..asiata kerrottiin vasta viimeviikolla..hieman ihmetyttää tapa ilmoittaa asioita meille kun suszannan kautta tuli tieto tästä..eikö olisi voinut meille jutella kun törmätään joka päivä..no oli ja meni..päästään katsastamaan unkarilainen opiskeija asuntola..on kuullema ulko vessat Tänään tas seisoskeltiin ja seisoskeltiin….tylsyys sentään…no saatiin leikellä rullia. Ne tehtiin jo eilen  hiirileivos masasta ja jonkin näköinen kelta/valkoisesta täytteestä tehtyjä rullia leikeltiin paloiksi,ne tarjoillaan huomeenna asiakkaille  ja henkilökunnalle jälkiruokana..sitten1,5h hirvee hoppu kun Lotszi (en tiedä kirjotinko oikein) Tuli ja alko lahdella mitä voitas tehdä..hmm..juu tei sitä Unkarikakkupohjaa ja Oreokakkupohjaa.. ja ylitöiks 15min sit saikin melkein juosta bussii..siinä se meidän päivä oliki..Feedom…

Ainiin tosiaa tänään Kondiksessa oli pahimmillaan samaan aikaan 15ihmistä.. oikealla hiirileivosmassarullien tekoa ja rulla.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oreokakkupohja =tummakakkupohja

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *