Tikkareita ja suklaata

Tänään pääsin valmistamaan paistettavaa juustokakkua, taisi olla sitruunan makuinen kun kerran yllätäväm paljon sain laittaa sitruunaa sinne. Sinne meni kuoret ja mehukkin, aika rauhalliseen tahtiin tein sen, tiesin ettei minulla mitään kiirettä ollut. Olen muutaman kerran tehnyt paistettavaa juustokakkua, mutta en ihan tällä tavalla kuitenkaan. Perus kaksipohja ja aika perusmassa siihen ja uuniin, mutta siihen päälle tuli vielä sokeria ja joku maitotuote, olen unohtanut mikä sen nimi oli ja sitten vielä uuniin, unohtu ottaa ohajeesta kuva. Tänään teimme koriste tikkareita, taisi tulla vähän liikaa ainakin ohjeiden antaneen ilmeestä päätellen. Tikut vielä paikoilleen ja sittrn ollaan valmiita. Macaronsitkin tuli siinä täytettyä, ihan tuosta väristä en ole samaa mieltä heidän kanssa, myrkyn vihreää ei oikein vain aina meinaa innostaa syömään. Mausta en sitten tiennut mitään, aamu vuorossa kukaan ei puhunut kunnolla englantia. Päivä päätetiin suklaa koristeiden tekemiseen, hieman oli uudenlaistakin. Alla valkosuklaa raitaa ja päällä tummaa aika kiva idea itseasiassa. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *