’kiva’ päivä

On mukavaa aina mennä töihin, tietää että kuuma päivä on tulossa ja seisomista varmasti vähintään yks kolmas osa päivästä. Työpäivämme alkaa seisomisella ja loppuu yleensä juoksuun. Rauhallinen työtahti löytyy, mutta sitten viimeisillä minuuteilla otetaan kunnon loppukiri ja tehdään työtä viimeisille minuuteille. Ihmeellisiä leivonnaisia täälläkin tehdään, päivään kuului muuten ihan normaaleja leivonnaisia ja niitä jälkiruokia, mutta sitten loppupäivästä tehtiin ymmärtääkseni jonkinlaisia kookosrullaa. Ei ollut mikään helpoin homma sekään, ne tehtiin samasta massasta kuin olemme ne hiiretkiin tehty. Ensin massaa kaulittiin, päälle leviteltiin jotakin keltaista massaa, en tiedä mitä se sisälsi kun ei kerrottu minulle. Seuraavaksi koko hommarullattiin kuin kääretorttu, mutta todella vaikea rullata kaunista ja kireää rullaa. Alumassa on liian pehmoinen hyvään rullaukseen, muutaman harjoituksen jälkeen alkoi pikku hiljaa homma luistamaan. Viimeisille minuuteille ja pikkuisen yli meni päivä eli todella kiva päivä jälleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *