Finnország nap

JEE saatiin kolmestaan tehdä jotain mitä osataan. Ei tarvinnut kokoajan kysellä mitä missä,millon,nytkö ,autatko…ah helpotus. Eli Suomi päivän esivalmisteluja. Tehtiin tumma ja vaaleavetopohja, josta eka tummapohja meni päin… Ei hyvä ollenkaan.. ei kun uusiks.. Ja hyvä tuli. Vaaleasta vetopohjasta tulee mansikkakakku.Sitten tehtiin  marjapiirakkaa johon laitettiin mustikoita,vadelmia ja punasiaviinimarjoja. Vikana kaurakeksejä.

Tumma ja vaaleavetopohja. Täällä joutuu vähän säätämäännkaiken kanssa kun pellit on jätti isoja, uunit paistaa eritavalla,raaka-aineet käyttäytyy eritavalla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tummavetopohja 2. Josta tuli Unelmatorttu

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä tehdään marjapiirakkaa

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaurakeksien tekoa

 

 

 

 

 

 

 

Ylimmässä kuvissa meidän majatalo ja loppu päivä tehtiin kukkamassasta valkoisia kukkia hääkakkuun. Ja vaaleavetopohjaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siinä kun kukkamassaa pyöriteltiin niin rupes kaurakekait häviämään pelliltä..tais maistua jo etukäteen. Huomenna viimeistellään kaikki ja kasataan kakut.  Asiasta seitsemänteenkymmeneen..Täällä on KUUMA..☀️ +29  ja sellanen löyhkäävä kuumuus..hiki valuu jo ajatuksesta. Edellisenä yönä ei paljoa  tullut nukuttua kun huoneessa oli amppari ja tosi kuuma.  Hassua on et huoneessa on ilmalämpöpumppu mutta sen kaukosäädin oli majatalon omistajan jemmassa nyt kävin sitä kyselemässä ja kapula n.2  TOIMI. jee viilennystä. Nyt voi nukkua. Huomisen jälkeen luvassa pitkäviikonloppu kun ma on vapaata. Szia (heippa/moikka)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *