Viimeinen kondis

Tänään oli sitten viimeinen päivä konditoria puolella, ens tiistaina mennään leipomopuolelle. Tänään viimeistelimme suomi aiheiset kondistoutteemme, täytimme ja koristelumme täytekakun, leikkasimme marjapiirakat, dippasimme keksit ja leikkasimme unelmatortun. Kauniisti tarjouluastiolle ja sitten menoksi isompien ihmisten luokse maisteluun. Itse varajohtaja ja eräs nainen oli siellä, en ole täysin varma naisen arvosta, mutta isompaa titteliä varmasti kantaa, Brigit eli kondiksen johtaja ja koordinaattori kouluta olivat siellä. Kaikista tykättiin, mutta ehdottomasti mansikka kakku vei sielläkin voiton, kevyt ja raikas. Tämän jälkeen palasimme normaaliin arkeen, keksien täyttämistä ja raejuusto piirakan tekoa. Sain viimeistellä ja koristella ihan itse omasta päästä riisihedelmä bälkiruuan ja mietin miksi siitä tulikin niin hieno, kunnes Taija kertoi näkebänsä liikenne valot, oho tuli täysin ajattelematta. Hiiri armeijankin rivit saatiin suoriksi jälleen kerran.

Lämpöä täällä edelleen on aamusta iltaan keskilämpötila on varmasti siellä 26 asteen tietämillä kuitenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *