Intiaani kesä

Tänään oli töihin lähtiessämme jo sellainen 25 astetta ulkona lämmintä. Voi vain siina bussia odotellessa todeta että tästä tulee tidella lämminpäivä ja sisätiloissa ei ole pahemmin ilmastoinnin tuulahdusta missään. Onneksi ainakin välillä pääsee pihalle istuskelemaan, vaikka suomessa olisikin täysin täysin sääntöjen vaataista, mutta maassa maan tavalla tai maasta ulos.  Tässä ollaan komeesti auringon alla päivää viettämässä. Minulla päivä kului suurimmaksi osaksi näin lämpöisimmän päivän kunniaakai jäätelöä tehden, siellä voisi vain oikein mukavasti mennä pakkaseen niiden jäätelöiden viereen istuskelemaa. Ehdin tehdä tänään kuitenkin hieman muutakin kuin pelkästään jäätelöä, pienen hetken sain tehdä kukkasia siinä päivän lopuksi vielä ja katsella kun kukat syntyivät kahdelta valkopaidalta. Täällä on vain niin kamalan kuuma kaikkialla, niin sisällä kuin ulkona ja ajatuksissakin. Bussi pysäkkikin kun lähdetään luukkuamme kohti on pahasti auringon paahteessa siinä vielä, mutta onneksi Caritalla oli todella hyvä idea mielessä kun lähdimme töistä. Matkalla ylitämme sillan ja sen alla on suuri maamerkki joki, Tisza (ainakin kartan mukaan tuon niminen englanniksi se on.) Tää oli kuitenkin päivän parhain idea! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *